ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΔΟ-ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Τα παιδιά εμπιστεύονται τους δασκάλους σχετικά με τις Διαδικτυακές εμπειρίες που τα προβληματίζουν. Με τη σωστή κατάρτιση των δασκάλων, κάθε παιδί θα έχει στη διάθεσή του τουλάχιστον ένα καταρτισμένο άτομο να απευθυνθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ

Περιήγηση και πρόσβαση στους πόρους του IDentifEYE για δασκάλους και εκπαιδευτές

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Μεταφορτώστε το παιχνίδι Επαυξημένης Πραγματικότητας IDentifEYE, Εγκαταστήστε και Παίξτε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

Μάθετε για τις Διαδικτυακές Ταυτότητες και τους σκοπούς του έργου IDentifEYE

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Το IDentifEYE εισάγει ένα καινοτόμο συνδυασμό εργαλείων ΤΠΕ και μιας μεθοδολογίας διδασκαλίας βασισμένης σε βιωματικό εργαστήριο.
Κατά τη διάρκεια των εργαστηρίων, οι συμμετέχοντες έδωσαν συνέντευξη και βιντεοσκοπήθηκαν οι απαντήσεις τους σε ερωτήσεις για Διαδικτυακές Ταυτότητες ενώ το παιχνίδι Επαυξημένης Πραγματικότητας διαπραγματεύεται την ταυτότητα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και βοηθά τα παιδιά να συνειδητοποιήσουν τη σχέση ταυτότητας και κινδύνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η κοινοπραξία του IDentifEYE περιλαμβάνει δύο ιδρύματα που ασχολούνται με θέματα που σχετίζονται με τα νέα μέσα, την κοινωνία και τη νεολαία, ένα κέντρο καταπολέμησης των εθισμών, ένα μη κυβερνητικό οργανισμό στήριξης της νεολαίας, ένα ίδρυμα με πέντε σχολεία και μια συμβουλευτική εταιρεία παροχής τεχνικών συμβουλών γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της έρευνας και της πραγματικής αγοράς. Η κοινοπραξία συντονίζεται από την Crystal Clear Soft (CCS Digital Education), που είναι πάροχος πολλαπλών διατομεακών λύσεων ψηφιακής εκπαίδευσης με διεθνή παρουσία.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μεταξύ 5-48 ωρών. Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε ένα μήνυμα, συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία και πατήστε αποστολή.

europi

Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση (ανακοίνωση) δεσμεύει μόνο τον συντάκη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.


logo IKY