ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΔIΚΤΥΟ IDentifEYE

Το δίκτυο, με τη βοήθεια των μέσων μαζικής δικτύωσης είναι αφιερωμένο στο IDentifEYE και τροφοδοτείται από τους πόρους που είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας.  Χρησιμεύει ως μια απευθείας σύνδεση με την ενεργή κοινότητα με σκοπό τη διευκόλυνση της υιοθέτησης του  προγράμματος εκπαίδευσης και πόρων, εργαλείων του IDentifEYE και για να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες στην ευρύτερη περιοχή της ασφάλειας του Διαδικτύου

Το δίκτυο IDentifEYE παρέχει μέσα από το αποθετήριο μια ελεύθερα προσβάσιμη συλλογή πόρων για ευρωπαίους εκπαιδευτικούς και γονείς ώστε να είναι σε θέση να:

  • Παραδώσουν τα εργαστήρια IDentifEYE στα σχολεία τους
  • Συν-δημιουργήσουν νέες ενότητες για τη διδακτέα ύλη του IDentifEYE ή να επεκτείνουν/επικαιροποιήσουν τις υπάρχουσες ενότητες
  • Εφαρμόσουν δοκιμασμένες πρακτικές για τη διαδραστική διδασκαλία σε ένα περιβάλλον τάξης.

Παροχή Βοήθειας

Μπορείτε να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας στην κοινότητα του IDentifEYE χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ticket manager. Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε αν υποβάλετε ένα ερώτημα για πρώτη φορά. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες για το πώς να συμπληρώσετε όλες τις πληροφορίες της φόρμας και να παρέχεται όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες. Ανάλογα με τη φύση του ερωτήματος, θα καθορίσουμε πιά ενότητα αφορά από τις διαθέσιμες επιλογές «πρόγραμμα σπουδών», «εργαστήριο», «παιχνίδι», «αποτελέσματα» και «ιστότοπος».

Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να απαντήσουν σε όλα τα ζητήματα μέσα σε 48 ώρες.

Βοήθεια σε Πραγματικό Χρόνο

Για να προγραμματίσουμε την παροχή βοήθειας σε πραγματικό χρόνο για το πρόβλημά σας ή την παροχή βοήθειας κατά την εκτέλεση του εργαστηρίου σας, παρακαλώ δημιουργήστε πρώτα ένα αίτημα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ticket manager τουλάχιστον 5 ημέρες πριν ώστε να επαρκή ο χρόνος για την οργάνωση της απευθείας σύνδεσης για τη συνδρομή της κοινότητας του IDentifEYE.  Στη συνέχεια, κατά την προ-συμφωνημένη ημερομηνία και ώρα θα προσέλθετε στην εφαρμογή του «Κέντρου Βοήθειας» προκειμένου να συνδεθείτε με το μέλος της κοινότητας το οποίο θα σας βοηθήσει.

Εμπειρογνώμονες της Κοινότητας

Χρησιμοποιήστε την ενότητα «ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ» της ΑΡΧΙΚΗΣ σελίδας για να επικοινωνήσετε μαζί μας και με βάση το μήνυμά σας ένας από τους εμπειρογνώμονες της κοινότητας του IDentifEYE θα επικοινωνήσει μαζί σας σχετικά.

Δημιουργήστε τα Δικά σας Παιχνίδια

Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικό σας παιχνίδια, επισκεπτόμενοι την ενότητα “CMS” του παιχνιδιού και ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την βιβλιοθήκη υποστήριξης, ένα αποθετήριο γραφικών/οπτικών πόρων, καθώς και προκαθορισμένες επαυξήσεις και ήχους για να επαυξήσετε το περιεχόμενό σας και να δημιουργήσετε μια διαρκής εκπαιδευτική εμπειρία. Χρησιμοποιήστε την ενότητα «ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ» της ΑΡΧΙΚΗΣ σελίδας για να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας παρέχουμε πρόσβαση στο CMS.

Μείνετε μαζί μας

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες μας ακολουθώντας μας στα μέσα μαζικής δικτύωσης.  Φροντίστε επίσης να ενημερώνεται την Κοινότητα σχετικά με τις εμπειρίες σας με τους πόρους και τα εργαλεία του IDEntifEYE.

europi

Το σχέδιο αυτό χρηματοδοτήθηκε με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η παρούσα δημοσίευση (ανακοίνωση) δεσμεύει μόνο τον συντάκη της και η Επιτροπή δεν ευθύνεται για τυχόν χρήση των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτήν.


logo IKY