Helpen om de on-the-job training van leraren met betrekking tot een veiliger internet te verbeteren

Jongeren vertrouwen het advies van leraren met betrekking tot de online ervaringen die hen dwars zitten.  Met de juiste training van leraren zal elke jongere tenminste een kundig persoon hebben om zich tot te wenden.

VERDER

Ga naar de IDentifEYE hulpbronnen

Ga naar de Hulpbronnen sectie voor leraren en educatoren

VERDER

TOEGANG TOT HET SPEL

Toegang tot de online IDentifEYE Augmented Reality Game, afhankelijk van uw leeftijd

VERDER

Leer over Online Identiteiten

Leer over Online Identiteiten en de doelen van het IDentifEYE projekt

VERDER

INNOVATIE

IDentifEYE introduceert een innovatieve combinatie van ICT tools en een overdracht met behulp van een experimentele workshop. Tijdens de workshop maken de deelnemers kennis met good practices op het gebied van identiteitstheorieën, interactieve didactiek, profylactiek, onderwijstechnologieën inclusief een Augmented Reality game en good practices over hoe om te gaan met Anderen om jongeren de relatie tussen identiteiten en het blootgesteld zijn aan risico’s te helpen begrijpen.

LEES VERDER

WIE WIJ ZIJN

Het IDentifEYE samenwerkingsverband bestaat uit twee stichtingen die zich bezig houden met thema’s gerelateerd aan nieuwe media, samenleving en jongeren, een gemeentelijke verslavingszorg instelling, een NGO die jongeren en volwassenen ondersteunt, een stichting die vijf scholen omvat en een technische consultant die de stap van onderzoek naar de markt begeleidt. Het samenwerkingsverband wordt geleid door Crystal Clear Soft (CCS Digital Education), een internationale aanbieder van cross-platform en intersectorale digitale onderwijsoplossingen.

NEEM CONTACT OP

Schroomt u alstublieft niet met ons contact op te nemen en wij zullen u binnen 48 uur antwoord geven. Gebruik onderstaand formulier om ons een bericht te sturen, vul de verplichte velden in en stuur deze op.

europi

Dit project werd gefinancierd met de steun van de Europese Commissie.
De verantwoordelijkheid voor deze publicatie (mededeling) ligt uitsluitend bij de auteur; de Commissie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie die erin is vervat.