WELKOM BIJ HET IDentifEYE NETWERK

Het netwerk, ondersteund door de social media groepen die gewijd zijn aan IDentifEYE en door de op de website aanwezige hulpbronnen, fuctioneert als een actieve online community. Deze community maakt het implementeren van het IDentifEYE onderwijsprogramma eenvoudiger en biedt de middelen om kennis en ervaringen te delen op het bredere gebied van internet veiligheid.

Het IDentifEYE netwerk biedt met behulp van een repository een collectie van online hulpbronnen aan voor Europese leraren en ouders zodat zij in staat zijn om:

  • De IDentifEYE workshop op hun scholen te organiseren;
  • Nieuwe modules voor het IDentifEYE curriculum te co-creëren of de huidige modules uit te breiden/ up to date te brengen;
  • Bewezen good practices voor interactief les geven toe te passen in een klas omgeving.

Aanvraag om bijstand

U kunt uw verbeterpunten of vragen indienen bij de IDentifEYE community met behulp van onze ticket manager. Log in of registeer als u een verbeterpunt voor de eerste keer indient. Volg alstublieft de instructies op hoe u deze informatie op dient te geven en geef zoveel details op als u kunt. Rekening houdend met de aard van de aanvraag dient u te specificeren welk terrein deze betreft: Curriculum, Workshop, Game, Resultaten en Website.

Wij doen ons best om op alle aanvragen binnen 48 uur te reageren.

Live Hulp

Om live hulp voor uw probleem te krijgen of bijstand tijdens de implementatie van uw workshop, kunt u een ticket aanmaken met behulp van de ticket manager. Doe dit alstublieft tenminste vijf dagen voordat u de live hulp nodig heeft, om de community zo tijd te geven zich voor te bereiden op het verlenen van live hulp. Dan, op de afgesproken datum en op het afgesproken tijdstip dient u met het Live Help Centre contact te maken om u te verbinden met een communitylid dat u zal ondersteunen.

Community Experts

Gebruik de MAAK CONTACT sectie op de HOME page om contact met ons op te nemen. In reactie op uw bericht neemt dan vervolgens een van de experts van de IDentifEYE community contact met u op.

Maak uw eigen Games

U kunt uw eigen games maken met behulp van de CMS sectie van de game. In de CMS vindt u verdere instructies om op te volgen. U kunt de Game Support Library gebruiken, een bibliotheek van grafische/ visuele augmentaties om uw game te agmenteren zodat u een blijvende onderwijservaring kunt bieden. Gebruik de MAAK CONTACT sectie op de HOME page om contact met ons op te nemen zodat wij u de juiste gegevens kunnen opsturen om het CMS in te kunnen.

Blijf bij ons in de buurt

Blijf op de hoogte door ons te volgen op sociale media en draag er zorg voor dat u de community informeert over uw ervaringen met de IDEntifEYE hulpbronnen en tools.

europi

Dit project werd gefinancierd met de steun van de Europese Commissie.
De verantwoordelijkheid voor deze publicatie (mededeling) ligt uitsluitend bij de auteur; de Commissie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het gebruik van de informatie die erin is vervat.