ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ eHOOP
– ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΠΕ

Ένα αποθετήριο με ελεύθερα διαθέσιμους πόρους για εκπαιδευτικούς, ειδικά αυτούς που δουλεύουν με μαθητές που διατρέχουν κίνδυνο αποκλεισμού και έχουν μαθησιακές δυσκολίες. Παρέχει επικαιροποιημένη πληροφορία για την πλατφόρμα eHOOP, τις λειτουργίες της και τα μαθήματα αλλά και πληροφορία για τα ολοκληρωμένα εργαλεία αξιολόγησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΩΦΕΛΗ

Το eHOOP εισάγει μια νέα, ενοποιημένη προσέγγιση στην ανάπτυξη περιεχομένου κατάλληλου για εκπαιδευόμενους με μια ή και περισσότερες μαθησιακές δυσκολίες, καταργώντας την ανάγκη για το σχεδιασμό και ανάπτυξη περιεχομένου αποκλειστικά για κάθε μια δυσκολία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η κοινοπραξία του eHOOP περιλαμβάνει ένα ανοιχτό πανεπιστήμιο με πολύ έμπειρο εργαστήριο αξιολόγησης λογισμικού, μια συμβουλευτική εταιρεία με εξειδίκευση στο σχεδιασμό εξατομικευμένων συστημάτων εκπαίδευσης,   δύο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που ασχολούνται με θέματα που σχετίζονται με νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση και κατάρτιση, και ένα δίκτυο δασκάλων που προωθεί την χρήση ΤΠΕ στην διδασκαλία. Η κοινοπραξία συντονίζεται από το Ινστιτούτο Νευροεπιστήμης και Τεχνολογίας Κύπρου (CNTI) που είναι ένας μη κερδοσκοπικός και μη κυβερνητικός οργανισμός με προσανατολισμό τον ανθρώπινο εγκέφαλο, τη σύγχρονη τεχνολογία και τον κοινωνικό μετασχηματισμό.

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μεταξύ 5-48 ωρών.
Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να μας στείλετε ένα μήνυμα, συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία και πατήστε αποστολή.